Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Ker življenje potrebuje gibanje
Vsakodnevna telesna aktivnost ima polno pozitivnih učinkov na naše zdravje. K izboljšanju našega zdravja in boljši kvaliteti pripomorejo vse oblike telesne vadbe oz. gibanja, ki jih vzdržujemo daljše obdobje.
Za telesno dejavnost ni nikoli prepozno. Pomembna je odločenost, da nekaj storimo zase in da to vzdržujemo.
Izberite si tisto telesno aktivnost, ki vam je najbolj všeč, saj boste pri njej tudi najbolj uživali.
V centru ponujamo širok izbor skupinskih vadb, od klasičnih vadb, kot je step aerobika (dve stopnji), do plesno-aktivnih vadb (zumba, zumba toning, dance step …) do intervalnih treningov za začetnike in športnike (TRX, RitmoKombo, Vadba z utežmi, Cycling), plesnih programov, programov za dušo in telo (Pilates, Joga, Jogalates) ter različnih programov za otroke (baletna šola, hip hop, zumbatomic …)

Če ste se odločili izboljšati svoje zdravje in počutje s telesnimi aktivnosti potem vam bomo v našem centru z veseljem svetovali katere vadbe so vas najprimernejše, naši strokovno usposobljeni inštruktorji pa se bodo potrudili, da bodo rezultati hitro vidni in dolgotrajni. Na naših vadbah se boste razbremenili in tudi zabavali v dobri družbi energičnih in motiviranih inštruktorjev, tako da bodo koristi vadbe vidne ne le na zunaj temveč blagodejno vplivale na vaše počutje.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information