Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Dragi starši in otroci!

Rojstni dan – tako poseben dan za male in velike. Naj za zabavo poskrbimo v Plesno-športnem centru RitmoLoko, kjer imamo rojstne dneve in praznovanja zelo radi, zato so bomo za vaše sončke še posebej potrudili.
Vaši otroci bodo v našem centru preživeli nepozabni rojstni dan, se ob tem zabavali in se še kaj koristnega naučili. Ker vemo, da so otroci različni smo pripravili tri različne programe oz. zabave med katerimi se lahko odločite. Zabave so namenjene otrokom starim od 4. do 14. let in se prilagodijo starosti otrok.


PLESNI ROJSTNI DAN
Plesni rojstni dan se odvija v naši plesni dvorani, v kateri otroci lahko plešejo ob dobri glasbi, ki se izbere glede na njihovo starost. Malo večji otroci si lahko izberejo pravo disko zabavo s katero bodo razveselili svoje prijatelje. Z našo animatorko bodo spoznali različne plesne korake in pripravili pravo koreografijo ob kateri se bodo zelo zabavali.


ŠPORTNI ROJSTNI DAN
Športno-igralni rojstni dan poteka v duhu športnih iger, ki se izberejo glede na starost otrok.  Športni rojstni dan se izvaja s pomočjo športnih rekvizitov, ki so izredno zabavni in hkrati spodbujajo timsko sodelovanje.  Naši animatorji poskrbijo, da se otroci zabavajo in da jih spodbujajo k športnim dejavnostim.


KREATIVNO-USTVARJALNI ROJSTNI DAN
Na kreativno-ustvarjalnem rojstnem dnevu otroci predvsem ob zabavi razvijajo svojo kreativnost, domišljijo, svoje ročne spretnosti ob slikanju, risanju, oblikovanju različnih materialov. Vsebino delavnice priredimo glede na starost otrok, vaše želje in letni čas (ustvarjamo lahko na različne tematike: dinozavri, princeske, živali, na tematiko različnih pravljic, morje, božič, …).


DISCO ROJSTNI DAN
Disco rojstni dan je namenjen malo strejšim otrokom (nad 12. let). Otroci poslušajo in plešejo na željeno glasbo ob pravi disco razsvetljavi.


Ekipa RitmoLoko

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information