Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Dvorana za poročna slavja

Najnovejša pridobitev v okviru plesno-športnega centra Ritmoloko je prijetna in prijazna klimatizirana dvorana, ki sprejme do 150 obiskovalcev.

Poroka je dan, nepozaben za vsak par. Pomemben del tega dne je tudi poročno slavje, ki se lahko odvija do zgodnjih jutranjih ur. Odlično razpoloženje, dobra hrana in pijača ter glasba poskrbijo za nepozabno praznovanje. V centru vam v ta namen nudijo najem dvorane za poročna slavja, praznovanja obletnic, jubilejev ali poslovnih srečanj.

Dvorana lahko sprejme do 150 gostov, lahko tudi manj, saj nudijo možnost pregraditve dvorane na dve manjši. Oprema v dvorani je sodobna vse od klimatizacije, ozvočenja, svetlobnih učinkov in osvetlitve, videoprojekcije do odra.
K odličnemu poročnemu slavju spadata tudi vrhunska hrana in postrežba. Izbirate lahko med različnimi jedi iz domače in tuje kulinarike. Jedilnik in postrežbo popolnoma prilagodijo vašim željam. Pri tem je treba omeniti tudi poročno torto. Izbiro ali zgolj prevoz izbrane torte lahko organizirajo namesto vas. Tako se lahko mladoporočenca in svatje osredotočijo le na  nepozabno slavje in odlično zabavo.

Poleg naštetega je poskrbljeno tudi za garderobo, sanitarije s kopalnico ter velikim parkiriščem pred dvorano.

Naj bo prireditev, obletnica, rojstni dan ali poročno slavje – v plesno-športnem centru Ritmoloko bodo poskrbeli za nepozabno doživetje, ki ga bodo prilagodili vašim željam in potrebam.Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information