Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Z meditacijo bomo umirili naše misli, odkrivali svoja negativna prepričanja in jih preoblikovali v pozitivna, da se bo življenje začelo spreminjati v smeri, kot jo želimo. Spoznali bomo, da smo sami ustvarjalci svojega življenja in da ga lahko spremenimo, če si to le želimo.
Izstopite iz začaranega kroga negativnosti, zaskrbljenosti, izčrpanosti s pomočjo srečanj, ki so namenjena vaši duši.

Na naših tedenskih srečanjih meditacij se boste naučili:
•    resnično sprostiti s pomočjo meditacije in dihalnih tehnik
•    notranje umiriti in  vzpostaviti stik s seboj in svojo notranjo močjo
•    vzpostaviti in   ohranjati visok nivo osebne energije
•    ustaviti  negativne misli
•    preoblikovati prepričanja in podzavestne vzorce obnašanja  
•    spoznali mnoge preproste in vendar zelo učinkovite tehnike, ki nam omogočajo  usmeriti življenje v pozitivno smer in v tej smeri tudi ostati
•    da nas obdaja svet nevidnih energij in da ste mnogo več kot fizično telo
•    se naučili povezovati z angeli in še marsikaj

Srečanja vodi Reiki mojstrica in angelska terapevtka Maja Jurca, dobra poznavalka različnih tehnik osebnega razvoja  in  tehnik energijskega zdravljenja. Njena srčna želja je, da bi vam pomagala stopiti na pot odkrivanja vaše lastne moči in svetlobe.


Vodena sprostitvena meditacija – vsako sredo ob 19.30

Namen srečanj je, da se naučite učinkovito sprostiti s pomočjo meditacije in preprostih dihalnih vaj,  popolnoma osvojite tehniko in z veseljem vključite meditacijo v svojo vsakodnevno rutino. Po končani meditaciji bomo podelili izkušnje (po želji)  in se pogovorili o tem, kako premagati  morebitne začetniške težave.

Meditirali bomo leže, ker se tako lažje sprostimo. Poudarek bo na dihanju, sproščanju posameznih delov telesa, ter sidranju stanja telesne, duševne sproščenosti in alfa stanja zavesti. (Kaj je alfa stanje zavesti in vse kar je potrebno vedeti o meditaciji boste izvedeli na predstavitveni delavnici.) Terapevtka priporoča redne tedenske obiske – vsaj dokler vam meditacija ne preide v navado in si jo boste z veseljem privoščili doma vsaj nekajkrat na teden.

NASVET: Za meditacijo oblecite udobne dolge hlače in majico z dolgimi rokavi ter nogavice. S seboj prinesite odejo in vodo v steklenki. Priporočljivo je, da pred meditacijo ne uživate težke hrane.

Oktobra bo poudarek na sprostitvi in doseganju alfa stanja – stanja popolne sproščenosti. Takrat misli utihnejo in v sebi začutimo neizmeren mir. Kasneje bomo osnovno sprostitveno meditacijo  nadaljevali  s tematsko obarvano daljšo meditacijo, ki bo podpirala temo mesečne delavnice. Ko namreč znamo zdrsniti v alfa stanje zavesti, lahko na različne načine preoblikujemo in ozdravimo stara neustrezna prepričanja, ki tičijo v podzavesti ali celo »naložimo » nova.

Datumi meditacij:
 
Oktober: 3., 10., 17. in 24. oktober 2012
November: 7., 14., 21. in 28. november 2012
December: 5., 12. in 19. december 2012


Enkrat mesečno ob sredah pa se bomo srečevali na izredno zanimivih in koristnih tematskih delavnicah:

Oktober: Uvodno predavanje o meditaciji in koristi redne meditacije
Kaj je in kako nam lahko koristi redna meditacija.
Izvedeli boste kaj sploh je meditacija, spoznali različne tehnike, spoznali koristi ki nam jih prinaša redna meditacija. Težavice, s katerimi se srečamo na začetku in načine kako jih premagati. Skupaj bomo naredili nekaj dihalnih vaj in naredili osnovno sprostitveno meditacijo. Po končani meditaciji bodo lahko udeleženci, če bodo želeli podelili svoje  izkušnje.


November: MOČ PODZAVESTI
Spoznali boste koncept ledene gore podzavesti – le 10 % našega bitja predstavlja zavest -  volja, preostalih 90% vodijo programi in prepričanja vsajeni v naši podzavesti, ki se jih večinoma ne zavedamo, zato nas volja tolikokrat izda. Na podzavest vplivamo na različne načine, vendar je pogoj za to, da smo v alfa stanju zavesti. Na delavnici bomo praktično preizkusili nekaj enostavnih, a učinkovitih  tehnik za preoblikovanje neustreznih podzavestnih programov in prepričanj.  Zaključili jo bomo s čudovito meditacijo – zdravljenje notranjega otroka.


December: MOČ NAMERE - SEM USTVARJALEC SVOJEGA ŽIVLJENJA
Decembra navadno naredimo inventuro in si zastavljamo novoletne cilje. Na naši delavnici se bomo posvetili vašim resničnim vrednotam in željam.  Marsikaj si želimo, načrtujemo in vendar se ne uresniči zakaj?  Ker je za uresničitev želje potrebna resnična namera. Spoznali boste kaj sploh namera je in kaj vam osebno preprečuje, da bi realizirali kar si želite. Sledila bo meditacija – namenjena opuščanju tega kar vas ovira in  manifestacijo vaše izbrane želje.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information