Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Močno imamo ukoreninjeno, da moramo poskrbeti za svoje telo, se gibati, zdravo jesti vendar pa ob tem pogosto pozabljamo na dušo. Vendar tudi duša potrebuje našo ljubečo skrb, razvijati in negovati moramo tudi um in duha. Saj le, če bomo notranje umirjeni, osredotočeni v sebi, znali ohraniti mirno kri v najtežjih okoliščinah, znali odkriti svoje resnične želje potem bomo lahko pomagali sebi in drugim.

Le tako bomo lahko prinašali ljubezen v svoja življenja in življenja najbližjih. Skrb zase in za svojo dušo ni luksuz ampak je nuja, saj število preutrujenih, prestrašenih in bolnih ljudi strmo narašča.
Zdravniki so dognali, da je stres skrajno škodljiv za telo in ravno zato, ker živimo v stresnem času smo se odločili, da vam v našem centru ponudimo predavanja, delavnice, meditacije, terapijo ThetaHealning. Delavnice, ki vam bodo olajšale vsakodnevne strese, pomagale pri premagovanju vsakodnevnih ovir. Skupaj bomo umirili naše misli, odkrivali svoja negativna prepričanja in jih preoblikovali v pozitivna, da se bo življenje začelo spreminjati v smeri, kot si želimo. Spoznali bomo, da smo sami ustvarjalci svojega življenja in da ga lahko spremenimo če si to le želimo.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information