Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

"Jaz že nisem za ples, nimam ritma! " Tako se glasi eden od najpogostejših stavkov, s katerim se ljudje opravičujemo, zakaj ne bi zaplesali. Drži, nekateri imajo večji občutek za ples kot drugi, toda ritem je nekaj naravnega in je v vsakem od nas. A ritem nosimo v sebi prav vsi, zato se lahko vsakdo zavrti v plesnih ritmih.

Ples je lahko odlična oblika rekreacije s številnimi koristnimi učinki za naše telo saj razvija in krepi srčno-žilni in dihalni sistem, krepi telesno pripravljenost in razvija ravnotežje, koordinacijo in gibljivost. Ples od nas zahteva tako aerobno kot anaerobno telesno dejavnost torej lahko s plesom vse življenje zadovoljujemo potrebo po gibanju in izživljamo presežno energijo.
S plesom lahko odkrijemo in izrazimo tudi svojo ustvarjalno plat. Pusti in celo spodbuja nas k izražanju najglobljih čustev, ki jih sicer nemara težje izrazimo – ali sploh ne. Skozenj lahko pokažemo naklonjenost drugi osebi, saj je ples družbeno sprejet stik med posameznikoma, pri katerem lahko izrazimo najčistejšo ljubezen ali skrita hrepenenja, privlačnost in naklonjenost soplesalcu.

V Centru plesa, športa in sprostitve RitmoLoko boste lahko svobodno zaplesali pod vodstvom odličnih strokovnih voditeljev, se zabavali in preživeli kavaliteten čas v dobri družbi. Vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information