Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
  • Ples
  • Skupinske vadbe
  • Sprostitev
  • Programi za otroke
Previous Next

Dobrodošli na spletnih straneh Centra za ples, šport in sprostitev RitmoLoko.
Center deluje pod okriljem Izobraževalnega centra Freising svoja vrata pa je odprl oktobra 2009.
V centru plesa, športa in sprostitve RitmoLoko smo v prvi vrsti pozornost namenili športnim in plesnim aktivnostim. Tako v naši ponudbi najdete plesne tečaje za odrasle in otroke, baletno šolo, trebušni ples, aktualno salso, moderni hip-hop & street dance ter različne skupinske vadbe kot so aktualna zumba aerobika, step aerobika, vadba z utežmi, cycling, svetovno novost TRX, intervalno vadno,  vadba za nosečnice in starejše,...
Vse aktivnosti v našem plesno športnem centru potekajo pod vodstvom strokovno izobraženih plesnih učiteljev in vaditeljev, ki vas bodo na prijeten način popeljali v svet plesa in športa.
Ker pa telesna rekreacija ni vse veliko pozornost namenjamo tudi negi duše in dobremu počutju. Zato vam nudimo masažno-kozmetične storitve, predavanja in delavnice o sprostitvi in samozdravljenju, programe za sprostitev in posebne dogodke.
Upamo, da boste v naši ponudbi našli kaj zanimivega in obiskali naš Center plesa, športa in sprostitve Ritmoloko.

Za podrobnejši zemljevid kje se nahajamo sledite tej povezavi -> NAŠA LOKACIJA

 

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotih EU direktiva.

Sprejmem piskotke.

EU Cookie Directive Module Information